Vacature: Bedrijfsarts

Bedrijfsarts

Wie zoeken wij.

Wij zijn op zoek naar een deskundige enthousiaste bedrijfsarts met passie voor het vak. Je beschikt over een heldere visie op het vakgebied, communicatief vaardig. Je kunt empathisch zijn naar de (zieke) werknemer, maar ook besluitvaardig en standvastig in het innemen van standpunt & bijbehorend advies. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen. Je kunt omgaan met de (soms tegengestelde) belangen van werkgever/ werknemer. Je bent flexibel, reisbereid (verschillende klantlocaties) en leergierig.

Wat zoeken wij.

Wij zijn op zoek naar een geregistreerd bedrijfsarts met BIG-registratie. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de verzuim -en re-integratie branche bij een arbodienstverlener of een interne arbodienst. Uiteraard ben je een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid.

Denk jij in wat er wél kan, in oplossingen die ondernemers vooruithelpen. Toon jij initiatief en sta je open voor vernieuwing.

Wat ga je doen.

Als bedrijfsarts heb je een ruime mate van vrijheid. Dit betekent dat er ruimte is voor jouw ideeën, werkwijze en persoonlijke & professionele ontwikkeling. Je werkt samen met jouw klanten, ook op locatie, op het brede spectrum van werk & gezondheid. Je bent een adviseur, kritisch maar opbouwend, vanuit de visie dat je het beste wilt voor jouw klanten en de medewerkers. Jouw werkzaamheden bestaan vnl. uit verzuimbegeleiding, coachen van leidinggevenden, sparren met de directie en proactief signaleren van verbeterpunten.

Bedrijfsprofiel.

Remedie Arbo is een startende arbodienst die zich richt op persoonlijke aanpak. Iedere klant staat centraal, er is ruimte voor overleg, eigen inbreng, spreekuren zijn op korte termijn in te plannen en worden er heldere adviezen gegeven. Daarnaast denken wij verder dan de standaard aanpak en willen uitgroeien tot een betrouwbare partner.

Wat bieden wij jou.

Een marktconform salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden;

  • €4000,- – €6500,- per maand afhankelijk van je ervaring, opleiding en achtergrond.
  • Parttime dienstverband op basis van 16-24 uur met mogelijkheid tot uitbreiding
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Functie eisen

Voor deze functie beschik je over het volgende profiel:

  • Je bent geregistreerd in het BIG-register;
  • Je bent pro actief en adviseert gevraagd;
  • Begeleiden van het herstel en re-integratie is hierbij het belangrijkste doel;
  • Ambitieus, enthousiast en communicatief sterk.

Verdere informatie

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Herbert van Doorn via 0345-247044 of per mail via herbert@remediearbo.nl.

Je kunt ook direct reageren op deze vacature via herbert@remediearbo.nl

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *